Сайт юрисконсульта
Форма входа
Категории раздела
Разное [27]
Поиск
Календарь
«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 65
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Flag Counter Add to Google
    Понедельник, 29.04.2024, 14:50
    Главная » 2011 » Март » 1 » Регистрация
    10:53
    Регистрация

    При реєстрації юридичної особи керівник повинен знати:

    1. На документи, заведені у діловодстві, повинна бути складена номенклатура справ і погоджена з експертною комісією архівного відділу міської ради.

    2. Завершені в діловодстві справи підлягають списанню. Акт про виділення документів для знищення погоджується з експертною комісією архівного відділу міської ради.

    3. На документи з особового складу складається опис № 1-л справ з особового складу, який погоджується з експертною комісією архівного відділу міської ради.

    При ліквідації юридичної особи документи з особового складу передаються до трудового архіву за адресою: 86157, м. Макіївка, мікрорайон Сонячний, будинок 19. Телефон для довідок: 6-14-15. Прийомні дні: понеділок, вівторок, четвер. Години прийому: з 9.00 до 17.00.



    Найбільш поширені недоліки при оформленні документів

    1. Документи, які подаються (надсилаються рекомендованим листом) державному реєстратору повинні бути викладені державною мовою.

    2. Реєстраційна картка заповнюється машинодруком або від руки друкованими літерами.

    3. Якщо документи надсилаються державному реєстратору рекомендованим листом, підпис заявника на реєстраційній картці (заяві, повідомленні) повинен бути нотаріально посвідчений.

    4. Установчі документи (установчий акт, статут або засновницький договір, положення) юридичної особи повинні містити відомості, передбачені законом.

    5. Установчі документи юридичної особи, а також зміни до них, викладаються письмово, прошиваються, пронумеровуються та підписуються засновниками (учасниками) або уповноваженими особами. Підписи засновників (учасників) або уповноважених осіб на установчих документах повинні бути нотаріально засвідчені.

    6. Внесення змін до установчих документів юридичної особи оформляється окремим додатком або викладенням установчих документів у новій редакції. На титульній сторінці додатка до установчих документів юридичної особи робиться відмітка про те, що зазначені документи є невід’ємною частиною відповідних установчих документів.

    7. Протоколи загальних зборів засновників (учасників) юридичної особи повинні бути скріплені печаткою юридичної особи.

    8. Найменування юридичної особи (організаційно правова форма і назва) повинні бути вказані в установчих документах прописними (великими) буквами.

    9. Фінансова звітність державному реєстратору подається в оригіналі з підписами керівника і бухгалтера, засвідченими мокрою печаткою юридичної особи. Баланс і фінансовий звіт повинні бути викладені державною мовою.

    Просмотров: 506 | Добавил: Nikita30 | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    eXTReMe Tracker
    cript> Сервис проверки доменов